🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu


A párás szemüveg rendkívül zavaró lehet, főleg azok számára, akik hosszú órákon át szemüveget hordanak. A párásodás a látást különösen megnehezíti főzés, sportolás vagy forró ital fogyasztása, illetve főzés közben. A ZEISS páramentesítő szett hatékony megoldás, amely akár 72 órán át is páramentesen tartja a szemüveget. Ez tisztább, kényelmesebb látást biztosít, akár maszk viselése esetén is.

  • Megelőzi a szemüvegek, napszemüvegek, védőszemüveg és fényképezőgépek lencséinek párásodását.
  • A ZEISS páramentesítő folyadékot a törlőkendőre kell fújni, majd azzal alaposan áttörölni a szemüveglencsét, így a lencsék akár 72 órán keresztül is páramentesek maradnak az optikai minőség befolyásolása nélkül.
  • A ZEISS páramentesítő folyadék és a ZEISS páramentesítő törlőkendő vékony víztaszító réteget hoz létre a lencséken – mintha egy kiegészítő ideiglenes réteg volna. Ez biztosítja, hogy a finom, lecsapódó vízcseppek ne tapadjanak a lencse felületére.
  • A kifejezetten erre a célra kifejlesztett törlőkendőnek köszönhetően a folyamat gyors és kíméletes, és nem károsítja a szemüveglencse rétegét.
  • A termék használható réteggel ellátott síszemüvegen, napszemüvegen, sisakellenzőn, úszó- és búvárszemüvegeken, valamint a számítógép-használathoz tervezett szemüvegeken, a védőszemüvegeken és a fényképezőgépek lencséin is.

A páramentesítő szett használata

  1. A ZEISS páramentesítő szett optimális használata érdekében először tisztítsa meg a lencséket egy ZEISS nedves törlőkendő vagy a a ZEISS tisztító spray segítségével, hogy minden szennyeződést eltávolítson róluk.
  2. A szettben található speciális törlőkendőre fújjon a páramentesítő spray-ből.
  3. Ezután törölje át a lencséket a páramentesítő törlőkendővel egyenletesen mindkét oldalon, amíg a felület teljesen száraz nem lesz.
  4. Az optimális teljesítmény érdekében minden 72 órában ismételje meg a páramentesítő spray használatát.

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.