🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Fókuszban a napsütés

Hoya fényresötétedő és napszemüveglencsék 30% kedvezménnyel

Akció időtartama: 2024. április 2 -június 30.

UV-szűrős napszemüveglencsék 30% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő termékek:

• Sensity 2 és Sensity Original M.A.P. és raktári lencsék

• Sensity Shine lencsék

• Sensity 2, Sensity Fast és Sensity Dark opció felára gyártott lencsék esetén

• Polarizált egyfókuszú M.A.P. napszemüveglencsék

• Polarizált opció felára gyártott lencsék esetén

• Mirror M.A.P. szemüveglencsék

• Sportive lencsék

• Dioptriás napszemüveglencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel

TERMÉKAJÁNLÁS:

Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. A Sensity 2 mostantól már raktári lencseként is elérhető!

Sensity Original egy magas minőségű, mégis megfizethető fényresötétedő opció, mely biztosítja a megfelelő kényelmet az árérzékeny vásárlók számára is.

Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket azon vásárlóinknak ajánljuk, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus  Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlói számára javasoljuk!

Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya fényresötétedő és napvédő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Hi-Vision Meiryo prémium felületkezelés most ajándékba!

Az akció időtartama: 2024. április 1-30.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Nulux Eyas 1.6, Eynoa 1.67, Eyvia 1.74 raktári szemüveglencsék
  • Hilux Eyas 1.6, Eynoa 1.67 raktári szemüveglencsék
  • Hilux 1.5 és PNX 1.53 raktári szemüveglencsék

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:

Az akcióban részt vevő, Hi-Vision Meiryo réteggel ellátott lencsék az azonos paraméterű, Hi-Vision LongLife felületkezeléssel ellátott szemüveglencsék árán vásárolhatóak meg. A promócióban a raktári lencséket is magába foglaló Minőségi Ajánlat Program kínálatban  szereplő lencsék vesznek részt. Az akció során a Hi–Vision Meiryo réteget a Hi-Vision LongLife felületkezelés árán biztosítjuk.

Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

 

 

 
  1.  

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.