🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya multifokális lencse akció

Hoya prémium multifokális lencsék 30% kedvezménnyel

Akció időtartama: 2024. július 1 - 31.

2024-id-progi-700x500

Az akcióban résztvevő termékek:

• Hoyalux iD LifeStyle 4 multifokális szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

LifeStyle 4 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a prémium multifokális szemüveglencsék áraiból.  Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

Szemüveglencsék digitális eszközökhöz

Hoya szemüveglencsék digitális eszközökhöz és irodai használathoz 25% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2024. június 1 – július 31.

 

TERMÉKAJÁNLÁS:

Kényelmesebb olvasás és íróasztali munkavégzés

Munkaszemüveg-lencse hozzáadott értékkel. Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten-nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles.

Tökéletes megoldás beltéri munkavégzéshez

Beltéri munkaszemüveg, mely tökéletes megoldást kínál az irodai munkavégzéshez és olvasáshoz. A széles torzításmentes látómezőnek köszönhetően a munkatávolságon megnövelt látásélményt nyújt a viselőnek, így például számítógépes munka közben kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé.

Ajánljuk vásárlóinak a SYNC III lencséket, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

A BlueControl a Hoya prémium felületkezelése, amely a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény szűrésére szolgál. Ez a felületkezelés jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét. A BlueControl réteg plan lencsékre is elérhető, ezért a korrekciót nem igénylő vásárlóinknak kék fény szűrő szemüvegként is ajánljuk!

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:

Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya SYNC III, továbbá BlueControl réteggel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék árából. Az akció ideje alatt a szemüveglencsék szállítási ideje 7 és 10 munkanapra változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

 

 

 
  1.  

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.