🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Szemüveg készítés, javítás, Székesfehérvár belvárosában

Szemüveg készítés

Csiszolóműhellyel rendelkező üzletünkben több mint 30 éves gyakorlattal rendelkező szakemberekkel, valamint a szemüveglencse gyártó cégek által is használt és forgalmazott, legmodernebb és leggyorsabb csiszológépekkel dolgozunk. A nálunk elkészített szemüvegeket egy nagyon szigorú, minőségi elvárásokat tartalmazó ellenőrzésnek vetjük alá, mielőtt kiadnánk a vásárlóinknak.

Milyen szemüvegeket tudunk elkészíteni?

Igazából szinte bármilyet. Legyen az közeli vagy távoli egyfókuszú szemüveget. Bifokális vagy multifokális többfókuszú szemüveget. Ezen kívül még foglalkozunk munka, monitor és védőszemüvegek elkészítésével is. Egyik fő profilunk a gyermek szemüvegek készítése. Szinte minden szemüveget el tudunk készíteni polarizált és fényre sötétedő változatban is. Dioptriás napszemüveget és sport védőszemüveget személyre szabottan, egyedi igények alapján is elkészítünk.

Szemüveglencse keretbehelyezési díja

Teli és damilos szemüvegkeretbe (1 pár lencse)7000 Ft / pár
Fúrt keretbe ( 1 pár lencse)15000 Ft / pár

Eltört vagy meglazult a szemüvege? Esetleg eldeformálódott?
Vagy csak kényelmetlen?

Amennyiben valami szokatlant lát vagy érez szemüvegén, kérjük ne próbálja meg otthon javítani. Bízza ezt szakértelmünkre és több mint 30 éves szakmai tapasztalatunkra.
Zalka Attila ezüstkoszorús látszerész mester mindenképpen azt ajánlja, hogy bármilyen elenyészőnek is tűnik a hiba semmiképpen se próbáljuk otthon javítani. Sokkal nagyobb bajt okozhatunk és lehet, hogy már nem lesz javítható a szemüveg. Egy kiömlött pillanatragasztó a keretre vagy a szemüveglencsére végzetes károkat tud okozni.

Ezt ne tegye törött szemüvegével!

Akármilyen kis hibával van dolgunk, akkor se próbáljuk megoldani, hanem forduljunk bizalommal a Zalka Optika szakértő látszerészeihez.

A fém kereteket meg tudjuk forrasztatni, de csak akkor ha előtte nem vittek fel semmilyen más anyagot (ragasztót) a forrasztandó felületre. A beletörött csavarokat is nagy sikerszázalékban ki tudjuk szedni és új csavarral pótolni.

Rengeteg szemüvegkeret gyártó és még több fajta szemüvegkeret van jelenleg forgalomba. Mindegyik típushoz nem tudunk alkatrészt beszerezni, de vannak kompatibilis szárak, amivel megjavítva kedvenc szemüvegét, még jó pár évig tudja használni.

Még akkor is érdemes behoznia a törött szemüvegét ha a szemüvegkeret menthetetlenül megsérül. Hiszen a drága szemüveglencsét az esetek döntő többségében át tudjuk helyezni egy új szemüvegkeretbe.

A következő javításokat, karbantartásokat tudjuk elvégezni.

  • Szemüvegkeret beállítás, igazítás
  • Szemüveglencse csere
  • Orrtámaszok (orrpapucsok) cseréje
  • Szárcsere, csavarok pótlása
  • Fém (titán keretek is) forrasztása
  • Ultrahangos szemüvegtisztítás

Szemüveg javítás árak

Szemüveg szerviz munkadíj
Teli keret, damilos keret7000 Ft
Fúrt keret15000 Ft
Szemüveg alkatrészek, javítás
Csavarpótlás (db)500 Ft
Orrtámasz(orrpapucs) csere (pár)2500 Ft
Szárpótlás (db)5000 Ft
Lézer forrasztás15000 Ft
Szemüveg karbantartás
Szemüveg beállítás, adaptálás
Nálunk készített szemüveg esetében
ingyenes
UV ellenőrzésingyenes
Ultrahangos szemüveg tisztítás3000 Ft

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.