🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

MINI napszemüvegek (MINI COOPER)

A MINI-ről: Több mint 60 év telt el azóta, hogy az első klasszikus MINI-t 1959-ben bemutatták a nagyközönségnek. A pörgős kis „gokart” gyorsan kultikus autóvá fejlődött. A MINI márka gyökereihez hű maradt.

A mai napig összehasonlíthatatlan design, kreativitás és átgondolt részletek mellett áll. MINI szemüveg is ezt tükrözi megjelenésével. Kortárs, összetéveszthetetlen, inspiráló. Ez az életmód márka a lényegre is. Egy ikonikus kialakítás kiváló minőségű anyagokkal kombinálva. A szemüveg kollekciót rendhagyó, szokatlan megjelenés jellemzi akár a MINI COOPER aotókat is.

modell: MINI 745002 10

A városi hangulattal megtervezett modellek elkísérik viselőjüket saját egyéni életútjukon. A MINI napszemüvegek kiváló minőségű, karcálló és tükröződésmentes Zeiss lencsékkel készülnek, amelyek 100%-os UV-A és UV-B védelmet garantálnak.

modell: MINI 745002 20
modell: MINI 747006 80

Minden MINI termék, beleértve a MINI szemüveget és a MINI napszemüveget, kiváló alapanyagból készítik, hogy sokáig örömet szerezzen viselőjének. Mindegyik MINI napszemüveghez törlökendő es kemény szemüvegtok tartozik

MINI NAPSZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.