🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Melyik Maui Jim stílus áll jól neked?

Élje át a barátokkal és a családdal eltöltött nyári napokat nyugodt szemmel és élénk színekben. Ehhez válasszon a stílusához megfelelő a PolarizedPlus2 ® szemüveglencsékkel ellátott Maui Jim napszemnüveget.

AVIATOR

A Maui Jim klasszikus aviator napszemüvege a GUARDRAILS. Amely egy, a parthoz közeli hullámtörőről kapta a nevét. A könnyű keretével és a polarizált lencséivel a megbízható tartósság és tisztaság tökéletes keveréke.

modell: Maui Jim GUARDRAILS

CLASSIC

Mozogj kiemelkedően a Cheetah 5-ben. Az egyik első olyan Maui Jim napszemüveg amely dizájnt kapott. A Cheetah 5 öt egyedi színkombinációban, köztük az új „vintage kristály” színkombinációban és a könnyű MauiBrilliant™ lencsékkel párosítva éles látást tesz lehetővé a PolarizedPlus2® technológia segítségével.

modell: Maui Jim CHEETAH 5

NÉGYSZÖGLETES

A Kaihalulu-öbölben található Red Sand Beach az egyetlen vörös homokos strand az egész világon. A névadójukhoz hasonlóan a Red Sand polarizált, téglalap alakú napszemüveg is egyedülálló a tartósság, a könnyű viselet és a különféle hideg színek kombinációjával.

modell: Maui Jim RED SAND

DIVATOS

A MAui Jim divatkollekciójának legújabb napszemüvege a Pakalana. Ez a műanyag keret, amely hasonlóan szögletes kialakítású, és jellegzetes, négyzet alakú körvonalat mutat be ferde szerkezetben. A keret a színre és a térre is játszik, hogy figyelemre méltó dimenziót adjon ennek a stílusnak. A három modern színkombinációban kapható Pakalana gyönyörűen ötvözi az elegáns stílust és a tökéletes látást egy kényelmes, divatos keretbe, amely a legtöbb arcformához illeszkedik.

modell: Maui Jim PAKALANA

IVELT SPORTOS

A Barrier Reef kiváló lefedettséget biztosít ott, ahol szüksége van rá. A tökéletes polarizált ívelt formájú napszemüveg stílusa előkelő. A lencse- és keretszínválasztékkal garantáltan kényelmet és sokoldalúságot biztosít a szabadtéren tartózkodók számára.

modell: Maui Jim BARRIER REEF

KERET NÉLKÜLI

Bemutatjuk a Maui Jim AKAU polarizált napszemüvegét. A MauiPure® LT legvékonyabb és legkönnyebb lencseanyagunkat. A MauiPure LT pehelykönnyű kényelmet biztosít. Az Akau ütés- és karcálló, miközben a PolarizedPlus2 technológiától elvárt lélegzetelállító látványt nyújtja. A kereteket a teljesítmény szem előtt tartásával tervezték. A keret és a lencsék össztömege mindössze 10 gramm ! Az orrpapucsokat fejlett légáramlási technológiára tervezték, hogy jobb tapadást és kevesebb csúszást biztosítson. Érezd a MauiPure LT különbségét!

modell: MAui Jim AKAU

MAUI JIM NAPSZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.