🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Maui Jim napszemüvegek

Üdvözöljük a színek világában

A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. Ma már a világon szinte mindenhol létezik a Maui Jim napszemüveg

„A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.”- vallják a készítők.

Ez az Aloha-Spirit minden általuk gyártott napszemüvegben jelen van.

Egyedülálló szabadalmuk a Polarized Plus2 technológia hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon engedi élveznünk a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás, valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen.

A Maui Jim Polarized Plus2 napszemüveglencsék különböző fajtái: polikarbonát, szilikát (ST) és az új fejlesztésű Maui EvolutionTM, amely a polikarbonát és szilikát pozitív tulajdonságait egyesíti magában. Kitűnő látásélmény és felületi keménység, valamint könnyű és törhetetlen alapanyag.
A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet.

Lencséiket semleges szürke, Maui rozé, HCL bronz és HT zöld színekben gyártják.

A Maui Jim napszemüvegek természetesen korrekciós lencsékkel, egyfókuszú és progresszív lencsékkel is rendelkezésre állnak, akár digitális felületkialakítású kivitelben (FreeForm Design) is.

Optimális fényvédelem és látásjavítás egyben.
Termékpalettánk több, mint 80 modellből áll: klasszikus, modern, sportos, merész, retro és elegáns keretek.

Próbáljon fel egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!

MAUI JIM NAPSZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.