🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Hoya Center – Székesfehérvár Zalka Optika

Hoya Center Székesfehérváron – Zalka Optika

A HOYA CENTER – Zalka Optika magasan képzett szakértői gondoskodnak az Ön személyre szabott, egyedi igényeihez maximálisan illeszkedő szemüveglencsék kiválasztásáról, melyek a tökéletes látás élményét nyújtják.

A HOYA CENTER – Zalka Optika üzletében megismerheti a Hoya termékskála széles kínálatát, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie, ha látásáról van szó.

Az ideális lencse és szemüveg kiválasztásánál szakembereink figyelembe veszik egyedi igényeit, életstílusát, és ezredmilliméteres pontossággal elkészítik azt a lencsét, amely olyan lesz, mint az ujjlenyomata: egyedi és csak az Öné! Válassza a kimagasló szakértelmet és a prémium minőséget a tökéletes látás érdekében a HOYA CENTER – Zalka Optikákban!


Tudjon meg többet a szemüveglencsékről!

A lencse kialakítása a korrekció típusától, és az Ön által végzett mindennapi tevékenységektől függ.

Egyfókuszú lencsék

Az egyfókuszú lencsék egy bizonyos dioptriával készülnek, és ezek esetében a lencse teljes felületén ugyanannyi a dioptria lefutása.

Progresszív lencsék

A presbiópiában (időskori távollátásban) szenvedő páciensek számára készülő szemüveglencsék. A Hoya progresszív lencsék megszámlálhatatlanul sok fókuszponttal rendelkeznek, így nem csak távolra és közelre, hanem bármilyen távolságra éles képet biztosítanak.

Beltéri lencsék

Beltéri lencséink speciálisan azon szemüvegviselők számára nyújtanak támogatást, akiknek közelre és közép távolra kell fókuszálniuk munka közben.

Speciális lencsék

Speciális igényekhez kifejlesztett lencsék, pl. gyerekszemüveg-lencsék, vezetéshez kifejlesztett lencsék, sportlencsék.

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.