🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Hogyan találja meg a megfelelő Maui Jim napszemüveget

3 kérdés, amit fel kell tenni napszemüveg vásárláskor

Ki az a személy, akinek vásárolsz – az apád vagy testvéred, a férjed vagy a barátod, egy kolléga vagy egy jó barát, vagy esetleg önmagad? Amikor napszemüveget választ valakinek, aki fontos Önnek, fontos, hogy a megfelelő legyen. Ami felveti a kérdést: van valami titka, hogyan találja meg a számára megfelelő napszemüveget?
Az első lépés a megfelelő márka kiválasztása. Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de megvan az oka annak, hogy a Maui Jim a prémium polarizált napszemüvegek első számú márkája a világon – és miért oszlik meg a demográfiai adatok majdnem 50/50 arányban férfi és nő. A napszemüvegeket a srácok szeretik kapni, hordani és évről évre visszatérni hozzá.

Miközben napszemüveget keresel, tegyél fel magadnak négy kérdést:

  1. Ő egy szabadtéri rajongó? Az egyik nagyszerű módja annak, hogy megtalálja a számára megfelelő napszemüveget, ha tevékenység szerint keres. Maui Jim polarizált napszemüveget talál, amelyet kifejezetten golfhoz , horgászathoz , futáshoz , túrázáshoz , teniszhez , vízi sportokhoz és sok máshoz készítettek.
  2. Van valami divatérzéke? Kezdje a keretstílusok keresésével. Megtekintheti az összes olyan keretet vagy bolti kollekciót, amely népszerű olyan srácok körében, mint a pilóták , a wrap , a keret nélküli és a pajzs . Ha büszke arra, hogy a legújabb stílusokat viseli, feltétlenül tekintse meg újdonságainkat 
  3. Speciális illeszkedést igényel? Asian Fit polarizált napszemüvegünket kifejezetten azoknak tervezték, akiknek magasabb az arccsontja, szélesebb az arcuk és alacsonyabb az orrhídja.

Ez a tökéletes válasz arra a kérdésre, hogy „Hogyan találjuk meg a számára megfelelő napszemüveget?”

MAUI JIM NAPSZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.