🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

Fedezze fel a 2023-as év legjobbra értékelt női Maui Jim napszemüvegeit

Violet Lake

A Mauna Kahalawai központjában fekvő Violet Lake, egy kis magaslati tó, amelyet egyedülálló növényzet vesz körül. Beleértve a ritka maui ibolyát is. A Maui Jim Violet Lake kifinomult kivitelezésnek köszönhetően prémium minőségű napszemüveg. Jellegzetes pillangó alakzatot alakítottak ki a precizen vágott acetát betéttel, hogy tökéletesen illeszkedjen a titán alapkerethez. A kifinomult részletezésű, finom vonalvezetésű lenyomat pazar textúrát ad a titán száraknak. A lézerrel megmunkált állítható kerámia orrtámasz pedig a Maui Jim ikonikus logőjára (Jimmy madár) utal.

modell: Maui Jim – Violet Lake

TWO STEPS

A Big Island nyugati oldalán nagy, lapos láva sziklaképződmények találhatók. Amelyek egyszerűen „két lépcsőként” váltak ismertté, és amelyek a Pu’uhonua O Honaunau Nemzeti Történeti Parkban vezetnek a vízbe. A mi „ Maui Jim Two Steps” verziónk ezeknek a lávaképződményeknek a téglalap alakú formáját utánozza. Ugyanakkor kényelmet és megfelelő védelmet kínál a hosszú napon töltött napokkal szemben.

modell: Maui Jim – Two Steps

Hunakai

A Hunakai jelentése „tengeri hab”. Szórakoztató kirándulásokat inspirál a tengerhez és a hullámokhoz. Miközben a hullámokat nézi ebben az elegáns, háromszög alakú, divatos keretben. A szabadalmaztatott titánflexből készült keret egyedi, rugalmas illeszkedést biztosít minden viselethez. Rendkívül könnyű és kényelmes, a Hunakai fényes nylon bevonattal párosítja a fémes árnyalatokat. A merész, páratlan látásélményt biztosító MauiBrilliantTM lencsékkel a Maui Jim Hunakai tökéletes társ a vízparton és a mindennapokban is.

modell: Maui Jim – Hunakai

Upside Down Waterfall

Az oahui Waipuhia vízesés, amely Upside Down Waterfall néven is szerepel, a legújabb klasszikus Maui Jim keretünk ihletője. A szikla peremén átáramló vizet megfogják az erős északkeleti passzátszelek, és felhúzzák a kanyonba, mielőtt elérné a fenekét, és azt a furcsa illúziót keltve, hogy a víz visszafelé folyik.

modell: Maui Jim – Upside Down Falls

Kini Kini

Fedezze fel belső értékeit a Maui Jim Kini Kini napszemüvegben. Ennek az olaszos stílusú műanyag keretnek az élesen megszabott szögeit olyan fényesre csiszolták, amely méltó a következő kalandhoz. A szabadalmaztatott PolarizedPlus2® technológiával készült SuperThin Glass lencsék kristálytiszta képet biztosítanak.

modell: Maui Jim – Kini Kini

MAUI JIM NAPSZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.