🚩8000  Székesfehérvár Koronázó tér 4. (Romkertnél)
⏱ Hétfő – Péntek 9-18
📩 optika@zalkaoptika.hu

A CARRERA bemutatja a 2023-as DUCATI napszemüveg kollekciót

A csapat amiről álmodtál végre itt van!

Ideje bemelegíteni a motorokata MotoGP idei első futamaára a CARRERA napszemüvegekkel.

A Carrera és a Ducati együttműködéséből született a CARDUC 001/S napszemüveg. Az aerodinamikus formákat sportos simításokkal ötvözi. A négyzet alakú keret gumipanelekkel van megerősítve a biztonságos és stabil illeszkedés érdekében. Míg a kollekció jellegzetes színvilága azt jelenti, hogy gyűjthető kiegészítője a modern férfi ruhatárának. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a motoros sisakok alá, és a Carrera és a Ducati közös stílusával büszkélkedhetnek.

modell: CARDUC 001/S

Az ikonikus Ducati Panigale nagy teljesítménye és sportos ereje ihlette ezt a férfi napszemüveget a Carrerától. A Ducati kollekció a stílus, a kényelem és a sportos, győztes hozzáállás végső kifejezése. A hosszúkás négyzet alakú lencsék a szárak aerodinamikus profiljával és csúszásmentes gumibetétekkel párosulnak a jobb stabilitás és tartás érdekében. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a motoros sisakok alá, és a Carrera és a Ducati közös stílusával büszkélkedhetnek.

modell: CARDUC 002/S

A stílusos részletek révén a teljesítményt fokozó Carrera CARDUC 003/S napszemüvegek a két ikonikus sportmárka közös szenvedélyét ünneplik. A nagy, négyzet alakú keret egyedülálló aerodinamikai kialakítást mutat, amelyet az összetéveszthetetlen Ducati Panigale ihletett. Míg a gumipanelek a szárak kiemelkedő kényelmét és stabilitását biztosítják. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a motoros sisakok alá, és a Carrera és a Ducati közös stílusával büszkélkedhetnek.

modell: CARDUC 003/S

Optikai szemüveg kinálatban is megtalálható a Ducati modell

A Carrera legsportosabb modellje a Ducati kollekció. Ezek a szemüvegek azt a teljesítményt közvetítik, amelyet az ikonikus Ducati Panigale motoroktól elvárhat. A nagy, négyzet alakú keret és a szárak aerodinamikus kialakítása miatt innovatív gumibetétekkel rendelkeznek, amelyek kényelmes egész napos viseletet biztosítanak. A motoros sisakok alá való tökéletes illeszkedésre szánták, és a Carrera és a Ducati közös stílusával büszkélkedhetnek.

modell: CARDUC 010

A CARRERA NAP és OPTIKAI SZEMÜVEGEINK MEGVÁSÁROLHATÓAK ITT

Hoya progresszív lencsék

-30 % kedvezménnyel

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.